בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

העישון לא מזיק: כריכי הבשרים המעושנים של "מיט פאק"

לא ברור מתי הפכו כריכי הבשר לז'אנר דוכני האוכל הכי נפוץ שיש, אבל דבר אחד בטוח: אכלתם באחד - אכלתם בכולם. האם "מיט פאק" התל אביבי, שמתהדר בבשרים בעישון מיוחד, מצליח לנצח את השעמום?

28תגובות
תומר אפלבאום

התזה הבאה לא מגובה במספרים, אבל נטועה חזק במציאות: פעם, אבל לא כל כך מזמן, אוכל הרחוב הנפוץ ביותר בתל אביב – וכנראה גם בארץ כולה – היה פלאפל. נסים גרמה זימר בהתאם "ולנו יש פלאפל" וצדק, כי חוץ מכדורים בשמן עמוק לא היה הרבה. אבל מתישהו זה נגמר. אף אחד לא פותח היום פלאפל. בעשור האחרון איבדו הדוכנים הללו את הבכורה (הכמותית) לטובת, מה שנקרא בישראלית שוטפת, "ברי בשרים". אז היום, איפה שלא תזרקו שקל (יותר נכון, אם להיות קצת יותר ספציפיים, באזור ה-40 שקל), תפגשו מזללות שמציעות את אותה נוסחה – פלנצ'ה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו