"דים סאם שופ": עד עכשיו אני לא מבין מה בדיוק אכלתי

כופתאות חסרות זהות, מרק חובבני ומדיניות רטבים תמוהה לא השאירו הרבה סיכוי לארוחה ב"דים סאם שופ"

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים23

טרנדים קולינריים צצים בתל אביב בממוצע של לפחות אחד בשנה, וכמעט כולם חולפים כלעומת שבאו, מי מהר יותר ומי פחות. אחד מהם היה הדים סאם. לא כל כך מזמן, שלוש שנים בערך, הוצפה העיר בכופתאות מאודות; איפה שלא הסתכלת, ראית סירי אידוי רחבים מבמבוק, שבתוכם הונחו כיסונים צבעוניים עם מגוון מילויים. אלא שבעוד שטרנדים נוטים לחלוף מסיבות של מיצוי, אינפלציה או סתם חוסר התאמה לחיך התל אביבי, התפוגגות דוכני הדים סאם מקורה דווקא בסיבה אחרת לגמרי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ