בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"דים סאם שופ": עד עכשיו אני לא מבין מה בדיוק אכלתי

כופתאות חסרות זהות, מרק חובבני ומדיניות רטבים תמוהה לא השאירו הרבה סיכוי לארוחה ב"דים סאם שופ"

24תגובות
דים סאם ב"דים סאם שופ"
ערן לאור

טרנדים קולינריים צצים בתל אביב בממוצע של לפחות אחד בשנה, וכמעט כולם חולפים כלעומת שבאו, מי מהר יותר ומי פחות. אחד מהם היה הדים סאם. לא כל כך מזמן, שלוש שנים בערך, הוצפה העיר בכופתאות מאודות; איפה שלא הסתכלת, ראית סירי אידוי רחבים מבמבוק, שבתוכם הונחו כיסונים צבעוניים עם מגוון מילויים. אלא שבעוד שטרנדים נוטים לחלוף מסיבות של מיצוי, אינפלציה או סתם חוסר התאמה לחיך התל אביבי, התפוגגות דוכני הדים סאם מקורה דווקא בסיבה אחרת לגמרי. רוב המקומות הללו השתמשו בדים סאם קפואים ומוכנים, כמעט כולם מאותו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו