בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ההמבורגרים של "פרוזדור": הטופ שבטופינגס

הדיינר החדש "פרוזדור" מציע לא פחות מ-16 גרסאות להמבורגר, עם תוספות שונות, משונות ובעיקר מוגזמות. וכמה שזה מופרך, ככה זה מוצלח

34תגובות
-
תומר אפלבאום

לא מזמן, באחד מטורי הביקורת הקודמים, הכרזתי בפסקנות שההמבורגר הוא השליט הבלתי המעורער של אוכל הרחוב התל אביבי. כי כריכים זה נחמד, פיצות זה כיף, שיפודים זה קלאסי, אבל אף אחד מהם לא יתקרב לרמות הבאזז והעניין שמטפסות בכל פעם שנפתחת פה המבורגרייה חדשה. הנה, למשל בשבוע שעבר, עוד בטרם סיימתי לשבח את הדיינר הטרי "Oggies" – ואת ההמבורגר הטוב שלו – כבר הוצף פיד הפייסבוק בתמונות של המבורגרים ממקום חדש עוד יותר, "פרוזדור" שמו, שבקושי סגר כמה ימי פעילות ראשונים וכבר הספיק לעורר לא מעט סקרנות. נו,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו