ההמבורגרים של "פרוזדור": הטופ שבטופינגס

הדיינר החדש "פרוזדור" מציע לא פחות מ-16 גרסאות להמבורגר, עם תוספות שונות, משונות ובעיקר מוגזמות. וכמה שזה מופרך, ככה זה מוצלח

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

לא מזמן, באחד מטורי הביקורת הקודמים, הכרזתי בפסקנות שההמבורגר הוא השליט הבלתי המעורער של אוכל הרחוב התל אביבי. כי כריכים זה נחמד, פיצות זה כיף, שיפודים זה קלאסי, אבל אף אחד מהם לא יתקרב לרמות הבאזז והעניין שמטפסות בכל פעם שנפתחת פה המבורגרייה חדשה. הנה, למשל בשבוע שעבר, עוד בטרם סיימתי לשבח את הדיינר הטרי "Oggies" – ואת ההמבורגר הטוב שלו – כבר הוצף פיד הפייסבוק בתמונות של המבורגרים ממקום חדש עוד יותר, "פרוזדור" שמו, שבקושי סגר כמה ימי פעילות ראשונים וכבר הספיק לעורר לא מעט סקרנות. נו, המבורגרים, מה ציפיתם.

תגובות