בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דרושה: שווארמה תל אביבית חדשה וטובה

לאורך השנים הסתובבו להן בתל אביב כמה שווארמות מצוינות, אבל ביקור ב"טורק לחמג'ון" הפופולרית הוביל לכמה מסקנות עגומות בעניין המאכל האהוב

104תגובות
"טורק לחמג'ון". תשכחו משיפודים עייפים ועצובים
דודו בכר

מגיע רגע שבו צריך להודות באמת הכואבת: תל אביב נמצאת במשבר שווארמה רציני. נכון, זה מעולם לא היה ה"קטע" שלה; בשביל שווארמה מדהימה, תצטרכו כנראה להגיע לאזור חיוג 04, לחיפה או לנצרת. אבל היו שנים שבהן הסתובבו בתל אביב יופי של שווארמות, ודוכנים חדשים ומעניינים נפתחו באופן תדיר: נגיד "איסטנבול" בקרליבך, שבסוף העשור הקודם הגישה שווארמה מעולה, משובצת פיסטוקים, שהשתלבה גם במנות מטבח לבנוני/סורי/טורקי מצוינות; או ה"אטליז" מול כיכר רבין, שהתחילה בבום גדול, אך דעכה והתקלקלה כעבור זמן קצר מדי, עד שנסגרה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו