ערן לאור
ערן לאור

מגיע רגע שבו צריך להודות באמת הכואבת: תל אביב נמצאת במשבר שווארמה רציני. נכון, זה מעולם לא היה ה"קטע" שלה; בשביל שווארמה מדהימה, תצטרכו כנראה להגיע לאזור חיוג 04, לחיפה או לנצרת. אבל היו שנים שבהן הסתובבו בתל אביב יופי של שווארמות, ודוכנים חדשים ומעניינים נפתחו באופן תדיר: נגיד "איסטנבול" בקרליבך, שבסוף העשור הקודם הגישה שווארמה מעולה, משובצת פיסטוקים, שהשתלבה גם במנות מטבח לבנוני/סורי/טורקי מצוינות; או ה"אטליז" מול כיכר רבין, שהתחילה בבום גדול, אך דעכה והתקלקלה כעבור זמן קצר מדי, עד שנסגרה בקול ענות חלושה; וגם "ניקוס גאליס" בנמל תל אביב, שבה הסתובב במאוזן שיפוד גירוס בווייב יווני. ועכשיו? שום דבר חדש (כמעט. לאחרונה נפתחו בעיר סניפים של של רשת "בנדורה", שבהם מוגשת שווארמה על גחלים, אבל ביקור באחד הסניפים ברמת גן לא היה מוצלח במיוחד).

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ