בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

Zuppa: באנו בשביל המרקים, אולי נחזור בגלל הסנדוויצ'ים

דוכן המרקים של "Zuppa" חזר משיפוץ, ומציע עתה לצד קולקציית המרקים המשתנים גם כריכים מגוונים. והתוצאה? כמו החורף המקומי: ככה וככה

27תגובות
-
בועז לביא

מה שאתם רואים עכשיו מחוץ לחלון עלול להטעות. כן, יש ימים, בין נובמבר לפברואר, שעשויים לגרום לכם לחשוב שיש אצלנו חורף. כן, לפעמים קר, לעתים גשום. אבל חורף-חורף? אל תגזימו. ואם צריך הוכחה נוספת, הנה – דוכני מרקים לא תפסו כאן. גם כאן צריך לסייג, קלות: יש מרקים טובים בתל אביב – במסעדות, במקומות של אוכל ביתי – אבל אתם לא רואים מישהו ממהר לפתוח פה מרקייה וחולם לכבוש איתה את העיר, נכון? ולכן צריך לפרגן ל"Zuppa" על ההתמדה. כבר כמה שנים טובות שהמרקייה הסולידית מצפון אבן גבירול משנעת קערות מרק לכל רחבי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו