יריד האוכל בדיזנגוף סנטר: הכי רחוק משרונה מרקט

האוכל בסיסי לגמרי, הדוכנים לא ממותגים והמנות מוגשות בקופסאות פלסטיק. אז מה מושך את התל אביבים ליריד האוכל בדיזנגוף סנטר?

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

ספק אם יש קניון שמעורר תגובות רגשיות סוערות יותר – בתל אביב ומחוצה לה - מאשר הדיזנגוף סנטר; זה יכול לנוע בין אהבה ללא תנאים, שנאה עזה או סתם התרפקות על זכרונות הילדות והנעורים שהוא מעלה ברבים, שכילו ובילו בו את מיטב שנותיהם. מה שכן, על דבר אחד יסכימו כולם: החלוקה המבודחת אך האמיתית לגמרי בין הבניין ה"טוב" ובין זה שנחשב "הפחות מוצלח". אין אפילו טעם להסביר מי הוא מי; מדובר בידע בסיסי ומוסכם, ורק הנהלת הקניון ממשיכה להתעקש ולכנות אותם בשמות הטכניים "A" ו"B", כאילו מדובר מינימום במרכז הסחר העולמי בניו יורק זצ"ל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ