בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שמואל א', שמואל ב': המקום שמגיש רק שתי מנות, אבל עושה את זה כמו שצריך

כבר הפסקנו לתת אמון בקבב התל אביבי וכמעט הפסקנו למצוא מעורב הגון, אבל אז נכנסנו ל"שמואל" בשוק הכרמל

40תגובות
-
דודו בכר

קבב טוב לא קורה מעצמו. זה לא חזה עוף, גם לא נתח אנטרקוט. קבב טוב זקוק לתערובת נכונה. אי אפשר סתם לדחוף שם כל מיני דברים ולעשות מזה קציצות. קבב צריך לקבל את הכבוד שמגיע לו, כי כשהוא טוב מדובר במנה מפוארת, לא פחות. אבל לכו תסבירו את זה לרבים מבעלי הדוכנים, השיפודיות והמזללות בתל אביב, שמוסיפים לתפריט שלהם "קבב" במין אגביות מרגיזה שכזו, ולא מתפדחים להגיש קציצות עלובות ומעליבות: המרקם בעייתי – דחוס או מתפרק, יבש או שומני - ועם מינון לא פרופורציונלי של בצל, פטרוזיליה ותבלינים, שמבאס מאוד לחשוב על...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו