שמואל א', שמואל ב': המקום שמגיש רק שתי מנות, אבל עושה את זה כמו שצריך

כבר הפסקנו לתת אמון בקבב התל אביבי וכמעט הפסקנו למצוא מעורב הגון, אבל אז נכנסנו ל"שמואל" בשוק הכרמל

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור

קבב טוב לא קורה מעצמו. זה לא חזה עוף, גם לא נתח אנטרקוט. קבב טוב זקוק לתערובת נכונה. אי אפשר סתם לדחוף שם כל מיני דברים ולעשות מזה קציצות. קבב צריך לקבל את הכבוד שמגיע לו, כי כשהוא טוב מדובר במנה מפוארת, לא פחות. אבל לכו תסבירו את זה לרבים מבעלי הדוכנים, השיפודיות והמזללות בתל אביב, שמוסיפים לתפריט שלהם "קבב" במין אגביות מרגיזה שכזו, ולא מתפדחים להגיש קציצות עלובות ומעליבות: המרקם בעייתי – דחוס או מתפרק, יבש או שומני - ועם מינון לא פרופורציונלי של בצל, פטרוזיליה ותבלינים, שמבאס מאוד לחשוב על איזה בשר הם מנסים לחפות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ