מי צריך בכלל "שניצל בטעמים"?

רשת "שניצליין" הוסיפה לתפריט גרסאות מתובלות וחביבות, אבל שכחה בדרך כמה דברים חשובים לגבי השניצלים עצמם

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ערן לאור
ערן לאור

בדיוק לפני שנה, קפיצה קטנה לגבעתיים הותירה אותי נדהם אל מול כמות בלתי נתפסת של שניצלים בבגט, נהדרים וזולים, בדוכן של תמיר. זו כנראה המנה הכי פשוטה וחסרת ייחוד שנדגמה במדור במרוצת השנה הזו, מה שלא מנע ממנה להיות אחת המוצלחות והכיפיות שבה, קלאסיקה בלתי מנוצחת של אוכל רחוב במיטבו. אלא שכמה חודשים אחר כך נסגר הדוכן, לאחר שנודע כי פעל ללא היתר מתאים, ושבר את לבם של עובדי האזור והמעריצים, שנשארו מיותמים ורעבים לשניצל. החדשות הטובות בעניין הן שבקרוב יפתח תמיר שניצלייה מסודרת ומאושרת במקום אחר בעיר, ולנו נותר לקוות שהכמות, האיכות והמחיר יישמרו גם בה.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ