בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי צריך בכלל "שניצל בטעמים"?

רשת "שניצליין" הוסיפה לתפריט גרסאות מתובלות וחביבות, אבל שכחה בדרך כמה דברים חשובים לגבי השניצלים עצמם

6תגובות
-

בדיוק לפני שנה, קפיצה קטנה לגבעתיים הותירה אותי נדהם אל מול כמות בלתי נתפסת של שניצלים בבגט, נהדרים וזולים, בדוכן של תמיר. זו כנראה המנה הכי פשוטה וחסרת ייחוד שנדגמה במדור במרוצת השנה הזו, מה שלא מנע ממנה להיות אחת המוצלחות והכיפיות שבה, קלאסיקה בלתי מנוצחת של אוכל רחוב במיטבו. אלא שכמה חודשים אחר כך נסגר הדוכן, לאחר שנודע כי פעל ללא היתר מתאים, ושבר את לבם של עובדי האזור והמעריצים, שנשארו מיותמים ורעבים לשניצל. החדשות הטובות בעניין הן שבקרוב יפתח תמיר שניצלייה מסודרת ומאושרת במקום אחר בעיר,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו