בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חלון לים התיכון: פירות ים מטוגנים ב"גוצ'ה פיקניק"

סניף חדש של רשת "גוצ'ה" מציע עמדת טייק-אוויי זריזה עם מנות בקונוס או בלחמנייה. אבל האם הרעיון החביב והביצוע המוצלח ינצחו את המיקום הבעייתי?

55תגובות
-
ערן לאור

על טשטוש ההבדלים התל אביבי שבין דוכנים ומזללות ובין מסעדות של ממש, כבר עמדתי בעבר. בלא מעט מקומות בעיר אתה יכול לשבת מול שולחן, ולהמתין למלצר כדי שיגיש לך מנת אוכל רחוב אותה תאכל בסכין ובמזלג, ומנגד לזלול בעמידה, על הדרך, גורמה מוקפד ומקורי שכאילו יצא תחת ידיו של שף. ולכן, אין פלא שהשלב הבא כבר צץ פה ושם, והוא די מתבקש: מסעדה שמציעה אפשרות ישיבה מסודרת בתוכה, ובה בעת פונה גם אל הרחוב עם חלון שמיועד לטייק-אוויי או אכילה זריזה לצדו. המצטרפת האחרונה לטרנד היא רשת מסעדות "גוצ'ה", שפתחה בחודש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו