חלון לים התיכון: פירות ים מטוגנים ב"גוצ'ה פיקניק"

סניף חדש של רשת "גוצ'ה" מציע עמדת טייק-אוויי זריזה עם מנות בקונוס או בלחמנייה. אבל האם הרעיון החביב והביצוע המוצלח ינצחו את המיקום הבעייתי?

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

על טשטוש ההבדלים התל אביבי שבין דוכנים ומזללות ובין מסעדות של ממש, כבר עמדתי בעבר. בלא מעט מקומות בעיר אתה יכול לשבת מול שולחן, ולהמתין למלצר כדי שיגיש לך מנת אוכל רחוב אותה תאכל בסכין ובמזלג, ומנגד לזלול בעמידה, על הדרך, גורמה מוקפד ומקורי שכאילו יצא תחת ידיו של שף. ולכן, אין פלא שהשלב הבא כבר צץ פה ושם, והוא די מתבקש: מסעדה שמציעה אפשרות ישיבה מסודרת בתוכה, ובה בעת פונה גם אל הרחוב עם חלון שמיועד לטייק-אוויי או אכילה זריזה לצדו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ