בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

או קרפ!

"ברטון קרפרי מקומי", דוכן חדש ונפלא באבן גבירול, יגרום לכם לשכוח את כל מה שחשבתם על קרפ צרפתי

76תגובות
-
תומר אפלבאום

והנה, בלי הקדמות מיותרות, השורה התחתונה של הביקורת הזו: וואו. עכשיו, כשהורדנו את זה מהלב, אפשר להתחיל. יש מאכלים שהתקבעו אצלנו בצורה מאוד מסוימת. הקרפ הוא דוגמה בולטת; כדי למצוא כאן גרסה שלו שאינה מתוקה-עם-נוטלה-שקדים קצוצים-ריבת חלב-סוכריות צבעוניות-שוקולד לבן-ממרח לוטוס-בננה, תצטרכו להתאמץ קצת. גם אז, לא בטוח שזה ישתלם לכם. זוכרים את התורים שהשתרכו בערבי ולילות שישי של שנות ה-90, מול דוכן הקרפים "הנרי'ס" בכיכר דיזנגוף? אז כן, אני כמעט בטוח שהיו להם גם גרסאות מלוחות, אבל עם זאת אני מוכן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו