או קרפ!

"ברטון קרפרי מקומי", דוכן חדש ונפלא באבן גבירול, יגרום לכם לשכוח את כל מה שחשבתם על קרפ צרפתי

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים75
ערן לאור

והנה, בלי הקדמות מיותרות, השורה התחתונה של הביקורת הזו: וואו.

עכשיו, כשהורדנו את זה מהלב, אפשר להתחיל. יש מאכלים שהתקבעו אצלנו בצורה מאוד מסוימת. הקרפ הוא דוגמה בולטת; כדי למצוא כאן גרסה שלו שאינה מתוקה-עם-נוטלה-שקדים קצוצים-ריבת חלב-סוכריות צבעוניות-שוקולד לבן-ממרח לוטוס-בננה, תצטרכו להתאמץ קצת. גם אז, לא בטוח שזה ישתלם לכם. זוכרים את התורים שהשתרכו בערבי ולילות שישי של שנות ה-90, מול דוכן הקרפים "הנרי'ס" בכיכר דיזנגוף? אז כן, אני כמעט בטוח שהיו להם גם גרסאות מלוחות, אבל עם זאת אני מוכן להישבע שאף אחד לא הזמין אותן מעולם. קרפ זה קינוח. התרגלנו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ