צ'יפסטאר: איך זה שכוכב אחד לבד מעז

הדוכן הראשון בארץ של רשת "צ'יפסטאר" מציע ערימות של צ'יפס טרי וזול, ו-15 רטבים שונים לבחירה. נראה אתכם עומדים בפיתוי

ערן לאור
ערן לאור
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור
ערן לאור

אבן גבירול יזכור את פברואר 2016 כ"חודש התורים הגדול", שבו השתוממו עוברים ושבים למראה של טורים אנושיים הולכים ומתפתלים לאורך מדרכות הרחוב: זה התחיל עם פתיחתו של הדוכן הנהדר "ברטון קרפרי מקומי"; המשיך עם ההתלהבות הגדולה מכניסתה המחודשת של רשת "ברגר קינג" לארץ; והסתיים בשבוע שעבר, עם השקתו של דוכן הצ'יפס החדש, "צ'יפסטאר". אז מה, התל אביבים המשועממים מחפשים ריגושים? סצנת אוכל הרחוב העירונית רק הולכת ומתעצמת? תבנו הייפ, קטן או גדול, ותנו לו לעשות את שלו? פאסט-פוד זה הגורמה החדש? למה לשבת במסעדה ולשלם שלוש ספרות למנה כשאפשר ליהנות בהרבה (הרבה) פחות? כל התשובות, כל אחת בדרכה, כנראה נכונות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ