בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צ'יפסטאר: איך זה שכוכב אחד לבד מעז

הדוכן הראשון בארץ של רשת "צ'יפסטאר" מציע ערימות של צ'יפס טרי וזול, ו-15 רטבים שונים לבחירה. נראה אתכם עומדים בפיתוי

71תגובות
-
דודו בכר

אבן גבירול יזכור את פברואר 2016 כ"חודש התורים הגדול", שבו השתוממו עוברים ושבים למראה של טורים אנושיים הולכים ומתפתלים לאורך מדרכות הרחוב: זה התחיל עם פתיחתו של הדוכן הנהדר "ברטון קרפרי מקומי"; המשיך עם ההתלהבות הגדולה מכניסתה המחודשת של רשת "ברגר קינג" לארץ; והסתיים בשבוע שעבר, עם השקתו של דוכן הצ'יפס החדש, "צ'יפסטאר". אז מה, התל אביבים המשועממים מחפשים ריגושים? סצנת אוכל הרחוב העירונית רק הולכת ומתעצמת? תבנו הייפ, קטן או גדול, ותנו לו לעשות את שלו? פאסט-פוד זה הגורמה החדש? למה לשבת במסעדה...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו