בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קרמרי דה ל'אקלר: תנו לק, קבלו לייק

תשכחו מהשאלה "בכוס או בוופל?", ב"קרמרי דה ל'אקלר" תקבלו את הגלידה שלכם בתוך קרואסון, בריוש, מקרון או אקלר. באינסטגרם זה יעבוד נהדר, רק נראה אתכם מצליחים לאכול את זה

13תגובות
-
ערן לאור

ניסיתי להיזכר, בסוף התייאשתי, מי אמר (ודי צדק) שעשרים-שלושים המטרים שבין צומת בוגרשוב-קינג ג'ורג' ובין הכניסה לדיזנגוף סנטר הם מהגרועים בתל אביב. תמיד צפוף, תמיד רועש, תמיד מלוכלך. תוסיפו לזה מישהו אקראי שתמיד ינסה למכור לך משהו – חומרי או רוחני – ותקבלו כמה דקות די מנג'סות בקטע רחוב די קטן, שגם מצליח לדחוס לתוכו לא מעט אוכל רחוב: השווארמה של "לחמג'ון", מאפיית "הטאבון", מזללת "New Deli", הסנדוויצ'יה הקטנטנה והוותיקה "אצל הרצל" וגם גלידרייה. זו האחרונה עברה שינוי דרסטי בשבוע שעבר, כשמגלידרייה...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו