קרמרי דה ל'אקלר: תנו לק, קבלו לייק

תשכחו מהשאלה "בכוס או בוופל?", ב"קרמרי דה ל'אקלר" תקבלו את הגלידה שלכם בתוך קרואסון, בריוש, מקרון או אקלר. באינסטגרם זה יעבוד נהדר, רק נראה אתכם מצליחים לאכול את זה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

ניסיתי להיזכר, בסוף התייאשתי, מי אמר (ודי צדק) שעשרים-שלושים המטרים שבין צומת בוגרשוב-קינג ג'ורג' ובין הכניסה לדיזנגוף סנטר הם מהגרועים בתל אביב. תמיד צפוף, תמיד רועש, תמיד מלוכלך. תוסיפו לזה מישהו אקראי שתמיד ינסה למכור לך משהו – חומרי או רוחני – ותקבלו כמה דקות די מנג'סות בקטע רחוב די קטן, שגם מצליח לדחוס לתוכו לא מעט אוכל רחוב: השווארמה של "לחמג'ון", מאפיית "הטאבון", מזללת "New Deli", הסנדוויצ'יה הקטנטנה והוותיקה "אצל הרצל" וגם גלידרייה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ