קרמרי דה ל'אקלר: תנו לק, קבלו לייק

תשכחו מהשאלה "בכוס או בוופל?", ב"קרמרי דה ל'אקלר" תקבלו את הגלידה שלכם בתוך קרואסון, בריוש, מקרון או אקלר. באינסטגרם זה יעבוד נהדר, רק נראה אתכם מצליחים לאכול את זה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ