בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"בנדורה" ו"פוראמה": זו שעולה, וזו שיורדת

מהשווארמה על גחלים של "בנדורה" לא ממש התלהבנו, את הכיסונים של מזללת "פוראמה" תמיד אהבנו. ביקורים חוזרים בשני המקומות הובילו למסקנות הפוכות ומפתיעות

42תגובות
-

1. אז עם מה נתחיל, החדשות הטובות או הרעות? בא לי לסיים חיובי, אז מי שרוצה מוזמן להתחיל מהאמצע ולחזור לפה בסוף. לפני כשלוש שנים, בשיא גל הדים-סאם של אז, נפתחה בתחילת רחוב בן יהודה מזללת "פוראמה", גרסה זריזה למסעדת-האם הוותיקה שפועלת המון שנים באשקלון. קשה למצוא בתל אביב אוכל רחוב אסייתי ראוי – רובו הכמעט מוחלט מוגש במסעדות של ממש – ו"פוראמה" היתה נס של ממש: תפריט שמבוסס על כיסונים מטוגנים, מאודים או מבושלים, בעבודת יד אותנטית ולא ממוסחרת, שנעשית מולך במקום. מין חדר אוכל פשוט בעין, בפה ובכיס, כזה...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו