"בנדורה" ו"פוראמה": זו שעולה, וזו שיורדת

מהשווארמה על גחלים של "בנדורה" לא ממש התלהבנו, את הכיסונים של מזללת "פוראמה" תמיד אהבנו. ביקורים חוזרים בשני המקומות הובילו למסקנות הפוכות ומפתיעות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ערן לאור
ערן לאור

1. אז עם מה נתחיל, החדשות הטובות או הרעות? בא לי לסיים חיובי, אז מי שרוצה מוזמן להתחיל מהאמצע ולחזור לפה בסוף. לפני כשלוש שנים, בשיא גל הדים-סאם של אז, נפתחה בתחילת רחוב בן יהודה מזללת "פוראמה", גרסה זריזה למסעדת-האם הוותיקה שפועלת המון שנים באשקלון. קשה למצוא בתל אביב אוכל רחוב אסייתי ראוי – רובו הכמעט מוחלט מוגש במסעדות של ממש – ו"פוראמה" היתה נס של ממש: תפריט שמבוסס על כיסונים מטוגנים, מאודים או מבושלים, בעבודת יד אותנטית ולא ממוסחרת, שנעשית מולך במקום. מין חדר אוכל פשוט בעין, בפה ובכיס, כזה שאתה שמח למצוא בחו"ל בשיטוט אקראי. באתי כשנפתחה, חזרתי בהמשך והמשכתי להתלהב, מדי פעם שבתי אליה ונהניתי.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ