בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"ג'וזף אנד סאנס": ותודה על הדגים

כשהוא לא מנסה להתחכם, דוכן הפיש אנד צ'יפס החדש "ג'וזף אנד סאנס" מציע עוד אופציה ראויה באזור המזללות העמוס של אבן גבירול

20תגובות
-
רז אברהם

חברה מהעבודה אמרה לי השבוע, כשדיברנו על דוכני אוכל רחוב חדשים בתל אביב, ש"כולם עכשיו מחפשים גימיק". היא די צודקת. יותר ויותר מקומות שנפתחים בעיר רוצים להתבלט, לפרוץ לתודעה, להרוויח אייטם ולעשות באזז, ומנסים להמציא או למצוא את הפיצ'ר המקורי שיעזור להם. ושלא תבינו לא נכון, זה בכלל לא עניין של טוב או רע. כל עוד הביצוע מוצלח ולא מתכופף ומתקלקל בפני הרעיון, אני בעד. הבעיה היא כשזה לא קורה. מהבחינה הזו, זה די מרענן לקפוץ ל"ג'וזף אנד סאנס", דוכן הפיש אנד צ'יפס החדש שנפתח בשבוע שעבר ליד כיכר רבין....

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו