בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פסטה ב-15 שקל: באסה או קלאסה?

"פסטה ויה", דוכן פסטות חדש, מציע קונספט מוכח ומוכר – מנות של פסטה טרייה בהרכבה עצמית ובמחירים נמוכים. האם זה מספיק בשביל להפוך ללהיט ארוחות הצהריים המשרדית? תלוי בציפיות ובמידת הרעב שלכם

16תגובות
-
ערן לאור

אם מישהו יבדוק את פריון העבודה במשרדים התל אביביים בחתך לפי שעה, הוא כנראה יגלה ירידה חדה בין 11 ל-12 בצהריים – תוצאה של עיסוק אובססיבי ונוקדני, מהול בחרדה ובלבטים, בשאלה הרת הגורל: מה נאכל היום? משכך, כל פתיחה של מסעדה/דוכן/מזללה חדשים בקרבת המשרד מעוררת חדווה עצומה וציפייה גדולה, לנוכח האופציה הטרייה שמרחיבה את מעגל האפשרויות. ברוב הפעמים, צריך להודות, זה נגמר במפח נפש קל עד בינוני, כשמתברר כי הבחור החדש בשכונה לא מצליח להיות טעים מספיק וגם משתלם דיו. מנגד, מי שיזכה לציון סביר בשני...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו