פסטה ב-15 שקל: באסה או קלאסה?

"פסטה ויה", דוכן פסטות חדש, מציע קונספט מוכח ומוכר – מנות של פסטה טרייה בהרכבה עצמית ובמחירים נמוכים. האם זה מספיק בשביל להפוך ללהיט ארוחות הצהריים המשרדית? תלוי בציפיות ובמידת הרעב שלכם

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
ערן לאור
ערן לאור

אם מישהו יבדוק את פריון העבודה במשרדים התל אביביים בחתך לפי שעה, הוא כנראה יגלה ירידה חדה בין 11 ל-12 בצהריים – תוצאה של עיסוק אובססיבי ונוקדני, מהול בחרדה ובלבטים, בשאלה הרת הגורל: מה נאכל היום?

משכך, כל פתיחה של מסעדה/דוכן/מזללה חדשים בקרבת המשרד מעוררת חדווה עצומה וציפייה גדולה, לנוכח האופציה הטרייה שמרחיבה את מעגל האפשרויות. ברוב הפעמים, צריך להודות, זה נגמר במפח נפש קל עד בינוני, כשמתברר כי הבחור החדש בשכונה לא מצליח להיות טעים מספיק וגם משתלם דיו. מנגד, מי שיזכה לציון סביר בשני הפרמטרים האלו, עשוי לזכות בתנועת רעבים מכובדת בשעות הרלוונטיות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ