ערן לאור
ערן לאור

זה לא עניין חדש, אבל נחמד להיזכר - תל אביב מבטלת בקלות את גבולות הגבוה-נמוך בכל הקשור לאוכל שהיא מציעה לנו. אתם יכולים לאכול בה סלייס פיצה בעשרה שקלים ברחוב או להזמין "פיצטה" ב-65 שקל בבר-אוכל כלשהו; לרדת על מנת שווארמה בפיתה או לקבל אותה במסעדת שף, עם ג'לי עמבה מולקולרי; לאכול בורקס בזול בשוק הכרמל, או לנשנש אותם ביוקר בשוק הנמל. אפשר להמשיך, אבל אתם מבינים את הנקודה.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ