בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גרילד צ'יז סנדוויץ' ב"ויטו רומנו": פי 1000 יותר מוגזם

"ויטו רומנו", דיינר חדש בכיכר דיזנגוף, מציע גרסאות לכריכי גבינה מטוגנים, הטראש-פוד האולטימטיבי. בגל השחיתות הקולינרית שעובר על תל אביב, זה עוד עשוי להיות להיט

25תגובות
-
ערן לאור

היה קטע כזה בפייסבוק, לפני שנה-שנתיים, של עמודי "פי 1000". בוחרים תופעה, דמות מוכרת או תנועה פוליטית, ופותחים לה עמוד פיקטיבי-סאטירי, שלוקח את האובייקט המקורי ומקצין אותו הכי רחוק שאפשר. נו, פי 1000. כמו כל טרנד גם זה נרגע – כולם פשוט עברו להטריל את "הצל" – אבל השבוע חזיתי בגרסת אוכל הרחוב של העניין. בשנה שעברה נפתח בכיכר דיזנגוף "טראק דה לוקס", דיינר שמציע המבורגרים נוטפי גבינה, נקניקיות עם מייפל, גלידה עם בייקון ושאר מנות שיגרמו לרופא המשפחה שלכם להחוויר. "מדובר באוכל מוגזם. מאוד", פסקתי...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו