בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה הקשר בין הכיסונים של "הונג קונג דים סאם" לחומוס ולתה קר?

טלנובלה סוערת, גרסת הכיסונים: פורשי מזללת "פוראמה" הקימו את "הונג קונג דים סאם", שפועלת בצמוד, מציעה את כל הקלאסיקות – ועושה את זה טוב יותר מהאקסית, שכבר לא מיתולוגית

16תגובות
-
ערן לאור

לטובת הביקורת הנוכחית, אין לנו אלא להיזכר בתקציר הפרקים הקודמים בעלילות הדים סאם באזור בן יהודה-אלנבי: לפני שלוש שנים נפתחה שם מזללת הכיסונים "פוראמה", שהביאה עמה ממסעדת-האם באשקלון סטנדרטים גבוהים של דים סאם מטוגנים, מאודים ומבושלים, בעבודת יד נהדרת. לא היתה התלהבות מוצדקת מזו. לפתע, לפני כמה חודשים, היא נסגרה לתקופה לא קצרה – הגרסאות נעו בין "שיפוצים" ובין "סכסוך בעלים" – וחזרה כעבור זמן מה עם שינויים קוסמטיים במקום ובתפריט, אבל בעיקר עם אוכל הרבה פחות טעים. כבר השלמנו עם האכזבה, עד שהגיע...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו