מה הקשר בין הכיסונים של "הונג קונג דים סאם" לחומוס ולתה קר?

טלנובלה סוערת, גרסת הכיסונים: פורשי מזללת "פוראמה" הקימו את "הונג קונג דים סאם", שפועלת בצמוד, מציעה את כל הקלאסיקות – ועושה את זה טוב יותר מהאקסית, שכבר לא מיתולוגית

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

לטובת הביקורת הנוכחית, אין לנו אלא להיזכר בתקציר הפרקים הקודמים בעלילות הדים סאם באזור בן יהודה-אלנבי: לפני שלוש שנים נפתחה שם מזללת הכיסונים "פוראמה", שהביאה עמה ממסעדת-האם באשקלון סטנדרטים גבוהים של דים סאם מטוגנים, מאודים ומבושלים, בעבודת יד נהדרת. לא היתה התלהבות מוצדקת מזו. לפתע, לפני כמה חודשים, היא נסגרה לתקופה לא קצרה – הגרסאות נעו בין "שיפוצים" ובין "סכסוך בעלים" – וחזרה כעבור זמן מה עם שינויים קוסמטיים במקום ובתפריט, אבל בעיקר עם אוכל הרבה פחות טעים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ