הכריכים של מעדניית "סטמפה": בשבחי המינימליזם

מעדניית "סטמפה" החדשה מציעה אלטרנטיבה שפויה וראויה לטרנד האוכל המושחת שעובר על תל אביב ■ ויש גם בונוס: הפרק הטרי בעלילות השניצל המיתולוגי של גבעתיים

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

כמעט חצי מ-2016 מאחורינו, וכבר אפשר לסמן די בבטחה את המגמה הבולטת באוכל הרחוב התל אביבי לשנה זו: מוגזם, מוגזם מאוד. וזה לא משנה מה – צ'יפס או גלידה, קרפ או סנדוויץ', פיצה או המבורגר – מישהו כבר ימצא דרך להגיש לכם אותם גדולים, מפוצצים, עמוסים, מושחתים, משמינים, נוטפים ומסעירים. כי מוגזם עושה באזז, ומושך את העין בפיד של הפייסבוק, ומצטלם נהדר באינסטגרם. מודה: אני סאקר של העניין. כנראה שגם אתם.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ