בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכריכים של מעדניית "סטמפה": בשבחי המינימליזם

מעדניית "סטמפה" החדשה מציעה אלטרנטיבה שפויה וראויה לטרנד האוכל המושחת שעובר על תל אביב ■ ויש גם בונוס: הפרק הטרי בעלילות השניצל המיתולוגי של גבעתיים

12תגובות
-
ערן לאור

כמעט חצי מ-2016 מאחורינו, וכבר אפשר לסמן די בבטחה את המגמה הבולטת באוכל הרחוב התל אביבי לשנה זו: מוגזם, מוגזם מאוד. וזה לא משנה מה – צ'יפס או גלידה, קרפ או סנדוויץ', פיצה או המבורגר – מישהו כבר ימצא דרך להגיש לכם אותם גדולים, מפוצצים, עמוסים, מושחתים, משמינים, נוטפים ומסעירים. כי מוגזם עושה באזז, ומושך את העין בפיד של הפייסבוק, ומצטלם נהדר באינסטגרם. מודה: אני סאקר של העניין. כנראה שגם אתם. אבל דווקא בהיפוך שכזה, התחבבה עלי מעדניית "סטמפה" החדשה מהרגע שהצצתי בה. רק בשבוע שעבר נפתחה, כחלק...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו