"ברנינג טאקוס": מתחמם, חם, לוהט

המזללה המקסיקנית "ברנינג טאקוס" מציגה את הגלגול השלישי שלה: מקום חדש, תפריט מורחב ואוכל שתתקשו לסרב לו

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור

רחוב אלנבי, הכנות מחייבת לכתוב, הוא חתיכת רחוב כעור. העצים המלכלכים, המדרכות המיושנות, חנויות העודפים והזיופים, הבתים המפויחים והתנועה הצפופה הופכים אותו לאחד מהרחובות הראשיים הפחות נעימים בעיר. זו אולי אחת הסיבות שמסביב - באזורים הנושקים לו וברחובות הקטנים היוצאים ממנו - אפשר למצוא לא מעט דוכני אוכל רחוב מעולים ומסעדות מוצלחות, אבל בו כמעט ולא.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ