בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מעורב רגשית: "פלאפל גבאי" והקאמבק הגדול

הפלאפל אחלה, השניצל טוב, הסלטים טריים, אבל שווה להגיע ל"פלאפל גבאי" ולו רק בגלל המעורב הירושלמי שחזר לתפריט ו"כדורי הפלא" שמסרבים לצאת לנו מהראש

31תגובות
מנת מעורב ירושלמי ו"כדורי פלא" ב"פלאפל גבאי"
ערן לאור

משהו לא טוב קורה בדרך כלל לאוכל הרחוב הישראלי הוותיק – פלאפל, שווארמה, סביח ודומיהם – כשהם מוצאים עצמם נעקרים מדוכני ומזללות הרחוב הפשוטים ומוגשים בסניפים גדולים ומודרניים. עזבו רגע קלישאות על "אובדן קסם", תשכחו אפילו גם מענייני מחיר ותמורה כמותית, זה הסרבול המגושם שמקלקל הכל: לשלם מראש בקופה, להגיע עם או בלי פתק לוויטרינה, להזמין, להמתין. איכשהו, גם האוכל פחות טעים בסוף. זו הסיבה שסניף "פלאפל גבאי" בצפון רחוב דיזנגוף, רגע לפני הנמל, היה במשך כמה שנים פייבוריט אישי שלי, בשל היותו יוצא מן...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו