שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מעורב רגשית: "פלאפל גבאי" והקאמבק הגדול

הפלאפל אחלה, השניצל טוב, הסלטים טריים, אבל שווה להגיע ל"פלאפל גבאי" ולו רק בגלל המעורב הירושלמי שחזר לתפריט ו"כדורי הפלא" שמסרבים לצאת לנו מהראש

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

משהו לא טוב קורה בדרך כלל לאוכל הרחוב הישראלי הוותיק – פלאפל, שווארמה, סביח ודומיהם – כשהם מוצאים עצמם נעקרים מדוכני ומזללות הרחוב הפשוטים ומוגשים בסניפים גדולים ומודרניים. עזבו רגע קלישאות על "אובדן קסם", תשכחו אפילו גם מענייני מחיר ותמורה כמותית, זה הסרבול המגושם שמקלקל הכל: לשלם מראש בקופה, להגיע עם או בלי פתק לוויטרינה, להזמין, להמתין. איכשהו, גם האוכל פחות טעים בסוף.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ