בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קציצות ברוטב, בחום הזה? גם אתם תתקשו לסרב

תמיד אפשר לסמוך על שוק הכרמל שיספק דוכני אוכל חדשים, והפעם: "צ'יצ'ו", שלוחה תל אביבית למזללה חיפאית, שמנסה לפתות אתכם עם השילוש הקדוש – לחם, קציצות ורוטב

14תגובות
כריך קציצות ב"צ'יצ'ו", שוק הכרמל
ערן לאור

אם החיים היו עובדים כמו תוכנית עסקית, הקיץ הזה – כמו אלו שלפניו - היה מרוקן את שוק הכרמל. חם, ולח, ולא ממוזג, ולא מסודר, ולא מקורה, והרעש והריחות תוקפים אותך ולא משאירים שום סיכוי להתגונן בפניהם. בשרונה מרקט או בשוק צפון זה לא היה קורה. אלא מה, לא מזיז לו, לשוק הכרמל. גם לא להמונים שממשיכים להגיע, ובאופן פרדוקסלי רק הופכים אותו לאתגרי וצפוף יותר. אין פלא שבניסיון לפלס את דרכי בו שמעתי צעיר אחד אומר לחברו את המשפט האלמותי: "בעיניים של מחבל, זה מקום מושלם". לא נראה לי שצריך להוסיף. הגעתי הפעם...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו