בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכריכים של "פאזל": רציתי להרכיב, נאלצתי לפרק

רשת המזללות החדשה "פאזל" מבטיחה לתת לכם להרכיב לבד את הסנדוויץ' שלכם, מהלחם והירקות ועד הרוטב והבשר. ביקור בסניף התל אביבי שלה לא ממש קיים את זה

53תגובות
כריך ב"פאזל"
אנטולי מיכאלו

בניגוד אולי למה שאפשר לשער לגבי מי שכותב בכל שבוע על אוכל רחוב, אני די בררן. יש כל מיני דברים שאני אוהב, ויש המון דברים אחרים שאני לא מסוגל להשלים עם קיומם במנה שלי, ולא משנה מה היא תהיה. פעם חשבתי שאני חריג, אבל עם השנים מצאתי מסביבי שותפים לעניין, בדרגות חומרה משתנות. איט טייקס וואן טו נואו וואן, ואני מכיר את הטיפוסים הבררניים האלו היטב: זה שיברר כמה פעמים מה יש או אין במנה; זו שמראש תבחר מהתפריט את המנה שלמטבח יהיה הכי פשוט לא לטעות איתה; ההיא שתסרב להתנסות בדברים חדשים ותישאר עם המנה הקבועה...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו