שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

הכריכים של "פאזל": רציתי להרכיב, נאלצתי לפרק

רשת המזללות החדשה "פאזל" מבטיחה לתת לכם להרכיב לבד את הסנדוויץ' שלכם, מהלחם והירקות ועד הרוטב והבשר. ביקור בסניף התל אביבי שלה לא ממש קיים את זה

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

בניגוד אולי למה שאפשר לשער לגבי מי שכותב בכל שבוע על אוכל רחוב, אני די בררן. יש כל מיני דברים שאני אוהב, ויש המון דברים אחרים שאני לא מסוגל להשלים עם קיומם במנה שלי, ולא משנה מה היא תהיה. פעם חשבתי שאני חריג, אבל עם השנים מצאתי מסביבי שותפים לעניין, בדרגות חומרה משתנות. איט טייקס וואן טו נואו וואן, ואני מכיר את הטיפוסים הבררניים האלו היטב: זה שיברר כמה פעמים מה יש או אין במנה; זו שמראש תבחר מהתפריט את המנה שלמטבח יהיה הכי פשוט לא לטעות איתה; ההיא שתסרב להתנסות בדברים חדשים ותישאר עם המנה הקבועה שלה; וההוא שיתנדב להזמין טייק אוויי בטלפון עבור כל המשרד רק כדי שיוכל להסביר בפירוט מה הוא רוצה במנה שלו, פשוט כי הוא מתקשה לסמוך על אחרים. אפשר להמשיך ולהמשיך, וכל ניואנס יהיה מביך יותר מהשני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ