בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

על האש: השיפודים, הקבב והשווארמה החדשים בעיר

ב"ג'סמינו" תוכלו למצוא אלטרנטיבה ל"ברברי" הקשה להשגה, "הקבב של אילנה" מחזיר עטרה ליושנה ו"טורקיש איסטנבול" תורמת לאינפלציית השווארמות של כיכר השעון

37תגובות
מנה בפיתה ב"ג'סמינו"
ערן לאור

1. למרות שנהפכה זה מכבר לסוד די מוכר, נשארה השיפודייה היפואית המכונה "הברברי" אחד מדוכני האוכל החמקמקים בעיר. היא נמצאת במיקום לא ממש נוח ושעות הפעילות לוטות בערפל (לפחות למי שלא הצליח לשים את ידיו על מספר הטלפון שלה, בשביל לברר מראש אם פתוח), מה שהופך כל ביקור שם לאיוונט שקצת מפספס את הפואנטה של קרייבינג מזדמן לבשר על האש בפיתה. ובכן, נראה שנמצא הפיתרון; יותר נכון, האלטרנטיבה. "ג'סמינו" (אלנבי 97), שעושה את ימיה ולילותיה הראשונים במתחם הזללנים של סביבת בית הכנסת הגדול באלנבי, היא העתק כמעט...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו