על האש: השיפודים, הקבב והשווארמה החדשים בעיר

ב"ג'סמינו" תוכלו למצוא אלטרנטיבה ל"ברברי" הקשה להשגה, "הקבב של אילנה" מחזיר עטרה ליושנה ו"טורקיש איסטנבול" תורמת לאינפלציית השווארמות של כיכר השעון

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

1. למרות שנהפכה זה מכבר לסוד די מוכר, נשארה השיפודייה היפואית המכונה "הברברי" אחד מדוכני האוכל החמקמקים בעיר. היא נמצאת במיקום לא ממש נוח ושעות הפעילות לוטות בערפל (לפחות למי שלא הצליח לשים את ידיו על מספר הטלפון שלה, בשביל לברר מראש אם פתוח), מה שהופך כל ביקור שם לאיוונט שקצת מפספס את הפואנטה של קרייבינג מזדמן לבשר על האש בפיתה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ