בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הדרום החם: צ'יפס מושחת בפלורנטין והפיצה של אייל שני ב"תדר"

מה תעדיפו, להטביע צ'יפס טרי בשלל רטבים ב"אמסטרדם פרייז" או להתנפל על סלייס פיצה אימתני של אייל שני ב"תדר"? המדור "אוכל בעמידה" חסך מעצמו את ההתלבטות, ובחר גם וגם

13תגובות
צ'יפס ב"אמסטרדם פרייז" ופיצה של אייל שני ב"תדר"
ערן לאור ומוטי מילרוד

1. לא עברה חצי שנה מאז שנפתח דוכן "צ'יפסטאר", ומילא את אמצע תל אביב בניחוח משכר של שמן רותח בטיגון עמוק, והנה מגיעה לה צ'יפסייה נוספת, בקצה השני של העיר – "אמסטרדם פרייז", שנפתחה בשבוע שעבר בשכונת פלורנטין, לא משאירה מקום לספק לגבי מקור ההשראה המאנצ'י שלה, ומאיימת להיות אף יותר מוגזמת מקודמתה. בערב הפתיחה, בחמישי האחרון, לא מצאנו תורים ארוכים כמו אז באבן גבירול – אולי כי לא הבטיחו כאן צ'יפס בחינם לכל דורש – אבל לא מעט זללנים וסקרנים השלימו סצינה שהיתה די דומה: אגני שמן ענקיים בתוכם מיטגנות...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו