הדרום החם: צ'יפס מושחת בפלורנטין והפיצה של אייל שני ב"תדר"

מה תעדיפו, להטביע צ'יפס טרי בשלל רטבים ב"אמסטרדם פרייז" או להתנפל על סלייס פיצה אימתני של אייל שני ב"תדר"? המדור "אוכל בעמידה" חסך מעצמו את ההתלבטות, ובחר גם וגם

ערן לאור
ערן לאור
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

1. לא עברה חצי שנה מאז שנפתח דוכן "צ'יפסטאר", ומילא את אמצע תל אביב בניחוח משכר של שמן רותח בטיגון עמוק, והנה מגיעה לה צ'יפסייה נוספת, בקצה השני של העיר – "אמסטרדם פרייז", שנפתחה בשבוע שעבר בשכונת פלורנטין, לא משאירה מקום לספק לגבי מקור ההשראה המאנצ'י שלה, ומאיימת להיות אף יותר מוגזמת מקודמתה.

בערב הפתיחה, בחמישי האחרון, לא מצאנו תורים ארוכים כמו אז באבן גבירול – אולי כי לא הבטיחו כאן צ'יפס בחינם לכל דורש – אבל לא מעט זללנים וסקרנים השלימו סצינה שהיתה די דומה: אגני שמן ענקיים בתוכם מיטגנות כמויות צ'יפס אדירות, שנכנסות אל קונוסים בגדלים שונים (ילדים – 10 שקלים, קטן – 12 שקל, בינוני – 18 שקל, גדול – 24 שקל) וזוכות למקלחת הגונה של אחד מהרטבים המוצעים בדוכן.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ