בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"יהלומה לדרך": כשהפלאפל היקר בישראל מפשל

"יהלומה בנמל" מצטרפת למסעדות אחרות ופתחה דוכן צמוד, "יהלומה לדרך", שבו אפשר לאכול או לקחת כמה ממנות המסעדה. איך היה? אולי עדיף שתשבו

46תגובות
לביבות כרובית ושרימפס ב"יהלומה לדרך"
ערן לאור

בכל כמה חודשים, בצירוף מקרים שהוא יותר מחשוד, מתרקם לו טרנד חדש באוכל הרחוב התל אביבי. הקיץ הזה, למשל, הביא עמו אוסף שיפודיות חדשות; לפני כן זו היתה שעתם של הכמו-דיינרים אמריקאיים; ואנחנו עדיין זוכרים, לרוב בחיבה, את גלי הדים סאם והאוכל המקסיקני שהציפו את תל אביב, כל אחד בתורו. והנה הגיעה העת לסמן עוד אחד, שטפטף פה ושם ולכן הוא אולי בולט פחות: חלונות. מה? כן. רגע, אסביר: לא מעט מהמסעדות התל אביביות, כולל כאלו שמתהדרות ב"שף" ש"מנצח" עליהן, מציעות למעשה אוכל רחוב (כן, גם אם בהודעה לתקשורת נכתב...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו