בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פוקי": היום שבו אכלתי דג נא וקייל, ואשכרה נהניתי מזה

אחרי יותר משנתיים של ג'אנק פוד מכל הסוגים והרמות, מדור "אוכל בעמידה" נתן צ'אנס ל"פוקי", קערת אורז-דג-ירקות מסורתית מהוואי, והוא רחוק מלהצטער על זה

34תגובות
קערת "פוקי"
ערן לאור

נפתח בהבהרה: "אוכל בעמידה" אינו מדור אישי, אלא טור ביקורת אוכל רחוב. כמובן שהוא נע על טווח דמיוני שבין אובייקטיביות וסובייקטיביות, אבל עם זאת, הוא לא עוסק בי אלא במה שאני אוכל בכל שבוע. ההבדל ברור. ובכל זאת, הפעם ארשה לעצמי לחרוג מעט ולציין את הכמעט מובן מאליו - אני אוכל לא מעט טראש במסגרת המדור הזה. לא אכחיש שזה טעים לי - ברוב הפעמים לפחות - אבל גם מנגנוני הדחקה מוצלחים במיוחד לא מצליחים למנוע מרגשות האשם להתגנב מעת לעת. אבל לא השבוע! כי הנה מגיעה לה, כנראה, הביקורת הכי בריאה (יחסית, כן? אנחנו...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו