"פוקי": היום שבו אכלתי דג נא וקייל, ואשכרה נהניתי מזה

אחרי יותר משנתיים של ג'אנק פוד מכל הסוגים והרמות, מדור "אוכל בעמידה" נתן צ'אנס ל"פוקי", קערת אורז-דג-ירקות מסורתית מהוואי, והוא רחוק מלהצטער על זה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ