"בריין פריז": הנאה על תנאי - אוכל בעמידה - הארץ

"בריין פריז": הנאה על תנאי

דוכן הכריכים והקוקטיילים הזמני "בריין פריז" שואב השראה מניו אורלינס, אבל משאיר תחושה חמוצה שמזכירה שאנחנו עדיין בתל אביב

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
ערן לאור
ערן לאור

אז מי אמר שאנשים שמבשלים אוכל אינם אמנים? שירים את ידו וילך להתבייש לו בפינה. כי אל תגידו לי שלקחת מילה כמו "זמני", שלא ממש מושכת או מייצרת ציפייה למשהו, ולהפוך אותה ל"פופ-אפ" – מילת הקסם הכה הסקסית שמייצרת באזז בלי להתאמץ – זו לא אמנות. מה שהתחיל בעולם האופנה, עם חנויות אד-הוק בערים הגדולות, ממשיך ביתר שאת גם באוכל, עם מסעדות ודוכנים שמוקמים מראש לזמן קצוב, מעבר לים וגם אצלנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ