בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"בריין פריז": הנאה על תנאי

דוכן הכריכים והקוקטיילים הזמני "בריין פריז" שואב השראה מניו אורלינס, אבל משאיר תחושה חמוצה שמזכירה שאנחנו עדיין בתל אביב

26תגובות
כריך "פו בוי" ב"בריין פריז"
ירון ברנר

אז מי אמר שאנשים שמבשלים אוכל אינם אמנים? שירים את ידו וילך להתבייש לו בפינה. כי אל תגידו לי שלקחת מילה כמו "זמני", שלא ממש מושכת או מייצרת ציפייה למשהו, ולהפוך אותה ל"פופ-אפ" – מילת הקסם הכה הסקסית שמייצרת באזז בלי להתאמץ – זו לא אמנות. מה שהתחיל בעולם האופנה, עם חנויות אד-הוק בערים הגדולות, ממשיך ביתר שאת גם באוכל, עם מסעדות ודוכנים שמוקמים מראש לזמן קצוב, מעבר לים וגם אצלנו. ומה אתם יודעים, זה עובד. הנה, אך התרוקן קיוסק הקפה שפעל ברחוב הרצל מול שדרות רוטשילד, ופופ! – התמלא לו ב"בריין...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו