"בריין פריז": הנאה על תנאי

דוכן הכריכים והקוקטיילים הזמני "בריין פריז" שואב השראה מניו אורלינס, אבל משאיר תחושה חמוצה שמזכירה שאנחנו עדיין בתל אביב

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים26
ערן לאור
ערן לאור

אז מי אמר שאנשים שמבשלים אוכל אינם אמנים? שירים את ידו וילך להתבייש לו בפינה. כי אל תגידו לי שלקחת מילה כמו "זמני", שלא ממש מושכת או מייצרת ציפייה למשהו, ולהפוך אותה ל"פופ-אפ" – מילת הקסם הכה הסקסית שמייצרת באזז בלי להתאמץ – זו לא אמנות. מה שהתחיל בעולם האופנה, עם חנויות אד-הוק בערים הגדולות, ממשיך ביתר שאת גם באוכל, עם מסעדות ודוכנים שמוקמים מראש לזמן קצוב, מעבר לים וגם אצלנו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ