בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פלורנטין האוס": אל תנסו את זה בבית

מדור "אוכל בעמידה" התדפק על חלון הטייק-אוויי של מסעדת "פלורנטין האוס" האסייתית, בתקווה למצוא עוד אופציה לדים סאם טוב בתל אביב. והתוצאה? במילה אחת: כן; ובשתי מילים: כן, אבל

10תגובות
באו בקר של "פלורנטין האוס"
ערן לאור

אין לי איך לגבות עובדתית את הטענה הבאה - מלבד תחושה חזקה, שנובעת מהיכרות טובה עם עולמם של הזללנים העירוניים - אבל אוכל אסייתי הוא אחד מהז'אנרים האהובים ביותר על התל אביבים, שני כנראה רק להמבורגר. ולמרות זאת, באופן תמוה למדי, די קשה להיתקל בו ב"רחוב". מסעדות אסייתיות (קטגוריה כללית מאוד ולא ממש מדויקת, שמאגדת מטבחים שונים באופן מובהק) יש פה לא מעט, אבל דוכנים ומזללות ממש לא מספיק. לא בכמות, ולא באיכות. הטובים הבודדים סומנו כאן בעבר, בין אם מדובר באדפטציית הטעמים הישראלית של "ווק ריפבליק", בכיף...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו