בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מוקפץ בבגט ב"ווק ריפבליק": מריח כמו רוח נעורים

מזללת "ווק ריפבליק" האסייתית החליטה להחזיר לחיינו את המאכל הכי מושמץ של שנות ה-90: מוקפץ בבגט. גם הגרסה המחודשת לא גרמה לנו להתגעגע

21תגובות
מנת "מוקפץ בבגט" ב"ווק ריפבליק"
אפיק גבאי

כולם כבר יודעים שזה ממש לא נכון, אבל לנצח כנראה תישאר הקלישאה הטוענת שהאייטיז היו עשור נורא ואיום. זו לא רק טעות, אלא גם הסיבה שבגללה לא מכירים בכך ששנות ה-90 היו הרבה יותר גרועות, מכל הבחינות. זה לא מפריע להן להתקמבק ובגדול בשנתיים האחרונות, בחסותם של מי שגדלו בהן וכעת מגזימים עם מינוני הגלוריפיקציה. ובאותו עניין: מוקפץ בבגט. אפילו בתקופה כל כך מוגבלת מבחינת היצע אוכל הרחוב המקומי – פלאפל, שווארמה, שיפודים, בורגר ראנץ' ומקדונלדס – הצליח המאכל הזה להיות המושמץ ביותר בעשור ההוא. מה שהתחיל...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו