בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השילוש הקדוש של "אנגוסרי": טעים, משביע, זול

ב"אנגוסרי", הגרסה המהירה של מסעדת "אנגוס", אתם עלולים להתבלבל מהמבחר ולגלות חשדנות לגבי המחיר. זה רק יגרום לכם להיות מופתעים, פעמיים

35תגובות
"מעורב טלה" ב"אנגוסרי"
ערן לאור

מבט ארוך בתפריט של "אנגוסרי" החדשה ברחוב הארבעה – גרסת האקספרס של מסעדת הבשרים "אנגוס", שנמצאת מצדו השני של המטבח, ופונה אל כיכר גבעון - הותיר אותי מבולבל. פעמיים. ראשית, ההיצע. מסעדות בשר מציעות בדרך כלל כמה סוגי סטייקים, המבורגר אחד או שניים ומנת עוף ייצוגית; סנדוויצ'יות שמכריזות על עצמן "בר בשרים" מתעסקות בדרך כלל בכמה סוגי כריכים ובהם נתחים דקים שעוברים צלייה על פלנצ'ה; ובשיפודיות מוצאים, ובכן, שיפודים. וב"אנגוסרי"? הכל. המבורגרים, סטייקים, נקניקיות, "סלופי ג'ו", סנדוויצ'ים, בשר ועוף "על...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו