השילוש הקדוש של "אנגוסרי": טעים, משביע, זול

ב"אנגוסרי", הגרסה המהירה של מסעדת "אנגוס", אתם עלולים להתבלבל מהמבחר ולגלות חשדנות לגבי המחיר. זה רק יגרום לכם להיות מופתעים, פעמיים

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

מבט ארוך בתפריט של "אנגוסרי" החדשה ברחוב הארבעה – גרסת האקספרס של מסעדת הבשרים "אנגוס", שנמצאת מצדו השני של המטבח, ופונה אל כיכר גבעון - הותיר אותי מבולבל. פעמיים. ראשית, ההיצע. מסעדות בשר מציעות בדרך כלל כמה סוגי סטייקים, המבורגר אחד או שניים ומנת עוף ייצוגית; סנדוויצ'יות שמכריזות על עצמן "בר בשרים" מתעסקות בדרך כלל בכמה סוגי כריכים ובהם נתחים דקים שעוברים צלייה על פלנצ'ה; ובשיפודיות מוצאים, ובכן, שיפודים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ