בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פטיטו": זה קטן זה?

פיצות ענקיות, חצי קילו מק אנד צ'יז וכריך מיטבולס במחווה לג'ואי טריביאני. שהשם לא יטעה אתכם: מהדוכן "פטיטו" לא תצאו רעבים

15תגובות
פיצה ב"פטיטו"
שרית גופן

בקיץ האחרון, לאחר עיכוב לא קצר, נפתחה בקניון גבעתיים המסעדה האיטלקית "טיטו". ההשראה, הלא מרומזת כלל, היא מסעדת "Carmine's" הניו יורקית, שמציעה אוכל ביתי-איטלקי המוגש במנות עצומות ממדים ומיועדות לחלוקה בין יושבי השולחן. הכי רחוק ממנות ה"שרינג" המצומקות המוגשות בלא מעט מקומות, שאנו נוברים בהן בניסיון נואש ללקט משהו. פה מבטיחים גם לארוז לכם באופן אוטומטי את כל מה שנשאר בצלחות, בשביל "ארוחת הצהריים של מחר". ואנחנו, מה אנחנו? ישראלים עם עיניים גדולות, כך שנדמה שהקונספט נתפר בדיוק למידותינו. אז...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו