"פטיטו": זה קטן זה?

פיצות ענקיות, חצי קילו מק אנד צ'יז וכריך מיטבולס במחווה לג'ואי טריביאני. שהשם לא יטעה אתכם: מהדוכן "פטיטו" לא תצאו רעבים

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ערן לאור
ערן לאור

בקיץ האחרון, לאחר עיכוב לא קצר, נפתחה בקניון גבעתיים המסעדה האיטלקית "טיטו". ההשראה, הלא מרומזת כלל, היא מסעדת "Carmine's" הניו יורקית, שמציעה אוכל ביתי-איטלקי המוגש במנות עצומות ממדים ומיועדות לחלוקה בין יושבי השולחן. הכי רחוק ממנות ה"שרינג" המצומקות המוגשות בלא מעט מקומות, שאנו נוברים בהן בניסיון נואש ללקט משהו. פה מבטיחים גם לארוז לכם באופן אוטומטי את כל מה שנשאר בצלחות, בשביל "ארוחת הצהריים של מחר". ואנחנו, מה אנחנו? ישראלים עם עיניים גדולות, כך שנדמה שהקונספט נתפר בדיוק למידותינו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ