בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פטאט": הצ'יפס הכי טעים בתל אביב או סתם גימיק?

תוך פחות משנה נפתחו בתל אביב שלושה דוכני צ'יפס. החדש שבהם, "פטאט", הוא ההזדמנות של הז'אנר להוכיח שמדובר ביותר מאשר טרנד חולף

49תגובות
מנת צ'יפס ב"פטאט"
נטלי אזולאי

המבורגרים תל אביבים חדשים נפתחים ללא הפסקה, ואף אחד לא מפקפק בהיגיון – או בחוסר ההיגיון – שבכך. גם פיצה ועוד פיצה לא ירימו יותר מגבה. ואני לא חושב שמישהו באמת טורח לספור דוכני פלאפל ושווארמה. אבל דוכן צ'יפס שלישי בעיר, תוך פחות משנה? זה כבר משהו יוצא דופן. בפברואר קיבלנו את פניה של "צ'יפסטאר" האבן-גבירולית, שהצליחה בשבוע אחד לעשות הרבה רעש וגם למלא את כל האזור בריח של טיגון בשמן עמוק. באוגוסט נפתחה המתחרה מדרום, "אמסטרדם פרייז" הפלורנטינאית, שהציעה קולקציית רטבים רחבה ומופרכת אף יותר. והנה,...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו