בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפיצות של "ראמה": לא מסתדר בראש, מוזר בפה ולא נעים בבטן

אם אתם אנשים שמחבבים שילובי תוספות מוזרים, מתים על התחכמויות כאילו-מגניבות ולא באמת אוהבים פיצה - יש מצב שמצאנו את המקום המושלם עבורכם

32תגובות
הפיצות של "ראמה"
ערן לאור

בדיעבד, הייתי צריך לקלוט את הבלוף של "ראמה" – הבר-פיצרייה החדש שנפתח בשבוע שעבר בבית ז'בוטינסקי – בשלב הרבה יותר מוקדם. נגיד, ברגע שבו רציתי לשלם על שלוש הפיצות שהזמנתי בטייק אוויי, והבחור מאחורי הבר – שתפקידו הסתכם בלהקליד את ההזמנה שלי, להושיט לי את קרטוני הפיצה המוכנים ולקחת ממני את כרטיס האשראי – שאל אותי באופן הטריוויאלי והמרגיז שנפוץ בברים מסוימים, "להוסיף שירות?". מה אתם יודעים, הבטיחו לי "פיצרייה היפסטרית" וקיבלתי בר של סחים. לא לקחתי ללב, רוב הסיכויים שאפילו הייתי שוכח מהניואנס הזה,...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו