בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אמריקה": האפשרויות בלתי מוגבלות, הטעמים קצת כן

מטוגן, שמנוני, מושחת וצבעוני - מתחם "אמריקה" החדש לוקח את טרנד האוכל המוגזם הכי רחוק שאפשר, אבל מפספס כמה דברים קטנים בדרך

28תגובות
מנות ב"אמריקה"
בן יוסטר

אם מישהו ציפה, קיווה, ניבא או האמין ש-2017 תסמן מפנה כלשהו בז'אנר אוכל הרחוב והמזללות, מגיע מתחם "אמריקה" החדש בבית ציוני אמריקה (המורכב מארבעה אגפים שונים – בית קפה, פאב, דוכן מקסיקני ומזללה) וצוחק לו בפנים. אחרי שהשנתיים הקודמות התאפיינו בשיאים של טראש-פוד בעטיפה נוצצת – המבורגרים משוגעים, פיצות שמנוניות וקונוסים מתפקעים מצ'יפס, המוגשים במזללות תל אביביות מעוצבות וממותגות היטב, מגיע "אמריקה" ומדלג מעליהם בקלילות. מפתיע, נוכח העובדה שמטאפורית מדובר באוביס. למה? בואו פשוט ניתן לתפריט לדבר....

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו