"אמריקה": האפשרויות בלתי מוגבלות, הטעמים קצת כן

מטוגן, שמנוני, מושחת וצבעוני - מתחם "אמריקה" החדש לוקח את טרנד האוכל המוגזם הכי רחוק שאפשר, אבל מפספס כמה דברים קטנים בדרך

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים21
ערן לאור
ערן לאור

אם מישהו ציפה, קיווה, ניבא או האמין ש-2017 תסמן מפנה כלשהו בז'אנר אוכל הרחוב והמזללות, מגיע מתחם "אמריקה" החדש בבית ציוני אמריקה (המורכב מארבעה אגפים שונים – בית קפה, פאב, דוכן מקסיקני ומזללה) וצוחק לו בפנים. אחרי שהשנתיים הקודמות התאפיינו בשיאים של טראש-פוד בעטיפה נוצצת – המבורגרים משוגעים, פיצות שמנוניות וקונוסים מתפקעים מצ'יפס, המוגשים במזללות תל אביביות מעוצבות וממותגות היטב, מגיע "אמריקה" ומדלג מעליהם בקלילות. מפתיע, נוכח העובדה שמטאפורית מדובר באוביס.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ