בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אקולימה": עוף טוב, לא הכל טוב

דוכן "אקולימה" החדש בשרונה מרקט מצליח לעשות את הלא ייאמן - להפוך עוף בגריל לטעים ומעניין. עכשיו רק נותר לו לגרום לשאר האוכל שבו להיות כזה

42תגובות
עוף בגריל ב"אקולימה"
ערן לאור

בשלב מסוים בכתיבת מדור זה, אני מודה, כבר איבדתי קשר ומעקב עם כמות ההמבורגרים, הפיצות והכריכים השונים שאותם ביקרתי במרוצת השנתיים וחצי האחרונות. כל אחד עולם ומלואו, ברור, אבל ניסיון להסתכל על התמונה המלאה מעלה לי בראש איזו מין קציצת ענק גנרית ועמוסת תוספות. וגם איזה סלייס לידה. מנגד, יש מאכלים ומנות שלא ממש זכו כאן להתעסקות שוטפת. לא מתוך כוונה רעה, חלילה. חלקם לא נפוצים כל כך בתל אביב; אחרים לא מעניינים מספיק, או שפשוט אין כל כך מה להרחיב בעניינם. קחו למשל את המנה הקלאסית עוף בגריל. איך שלא...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו