"אקולימה": עוף טוב, לא הכל טוב

דוכן "אקולימה" החדש בשרונה מרקט מצליח לעשות את הלא ייאמן - להפוך עוף בגריל לטעים ומעניין. עכשיו רק נותר לו לגרום לשאר האוכל שבו להיות כזה

ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים28
ערן לאור

בשלב מסוים בכתיבת מדור זה, אני מודה, כבר איבדתי קשר ומעקב עם כמות ההמבורגרים, הפיצות והכריכים השונים שאותם ביקרתי במרוצת השנתיים וחצי האחרונות. כל אחד עולם ומלואו, ברור, אבל ניסיון להסתכל על התמונה המלאה מעלה לי בראש איזו מין קציצת ענק גנרית ועמוסת תוספות. וגם איזה סלייס לידה.

מנגד, יש מאכלים ומנות שלא ממש זכו כאן להתעסקות שוטפת. לא מתוך כוונה רעה, חלילה. חלקם לא נפוצים כל כך בתל אביב; אחרים לא מעניינים מספיק, או שפשוט אין כל כך מה להרחיב בעניינם. קחו למשל את המנה הקלאסית עוף בגריל. איך שלא תהפכו את זה – יותר נכון, תסובבו – אין פה איזו מורכבות גדולה: עוף שלם משופד שעושה רונדלים בתוך תנור גריל, וזהו בערך.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ