בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"יום טוב": כריך כמו שצריך (והרבה יותר מזה)

כל ניסיון לפרק לגורמים את הסיבות שבגללן התלהבנו מסנדוויצ'יית "יום טוב" החדשה בשוק לוינסקי, יפספס את התמונה הגדולה: אלו הכריכים הכי טובים בתל אביב כרגע

76תגובות
כריך גאודה ב"יום טוב"
ערן לאור

אני מנסה להבין בדיעבד מה תפס אותי כל כך בסנדוויצ'יית "יום טוב" החדשה (או החצי-חדשה, הסברים מיד). הניקיון הבוהק של הוויטרינות? העושר שנשקף מהן – ירקות, ממרחים, גבינות, דגים, בשר? עבודת הידיים הדייקנית והכמעט-כירורגית על כל כריך וכריך? הנחמדות של בעליה? התחושה שהם נותנים - שמדובר במקצוענים שיודעים מה הם עושים? ההרכבים המפתים של הכריכים? הגודל העצום שלהם? אחכה לסוף עם התשובה, אבל בינתיים נחזור קצת אחורה. כבר לא מעט שנים שמעדניית "יום טוב" הוותיקה משוק לוינסקי (השלט מכריז על 1947) היא אחת...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו