"יום טוב": כריך כמו שצריך (והרבה יותר מזה)

כל ניסיון לפרק לגורמים את הסיבות שבגללן התלהבנו מסנדוויצ'יית "יום טוב" החדשה בשוק לוינסקי, יפספס את התמונה הגדולה: אלו הכריכים הכי טובים בתל אביב כרגע

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים78
ערן לאור
ערן לאור

אני מנסה להבין בדיעבד מה תפס אותי כל כך בסנדוויצ'יית "יום טוב" החדשה (או החצי-חדשה, הסברים מיד). הניקיון הבוהק של הוויטרינות? העושר שנשקף מהן – ירקות, ממרחים, גבינות, דגים, בשר? עבודת הידיים הדייקנית והכמעט-כירורגית על כל כריך וכריך? הנחמדות של בעליה? התחושה שהם נותנים - שמדובר במקצוענים שיודעים מה הם עושים? ההרכבים המפתים של הכריכים? הגודל העצום שלהם?

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ