בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קפטן אמריקה: ההמבורגר שמחקה את "שייק שאק" בלי בושה

אחרי סניפים בירושלים ובקרית אונו, מזללת ההמבורגרים "קפטן" הגיעה לתל אביב, אך התמקמה באזור הכי לא תל אביבי שיש. באופן משונה, זה היתרון וגם החיסרון שלה

26תגובות
המבורגרים, צ'יפס וטבעות בצל ב"קפטן"
ערן לאור

מה בין אוכל רחוב תל אביבי ואוכל רחוב ירושלמי? לא הרבה, להוציא אולי את שם המדור הזה, תחתיו הפליא לכתוב אסף גברון במקומון הירושלמי "כל העיר" בשנות התשעים. בגדול, אפשר לומר שניסיונות הגירה של דוכנים מעיר הבירה לא ממש החזיקו מעמד. זה פחות עניין של איכות, אלא של כמות; טוב ככל שיהיה, לעתים מה שנחשב נווה מדבר בירושלים, נאלץ להתמודד פה "למטה" עם רבים כמותו - ופשוט לא מצליח להרים ראש ולהתבלט. לכן טוב וכנראה חכם עשה מבחינתו דיינר "קפטן" – מזללת המבורגרים ומטוגנים – שאת סניפו התל אביבי הראשון (המצטרף...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו