בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בסיסי, ביתי, לא מסעיר - וזו בדיוק הסיבה שכל כך נהנינו

למעדנייה האיטלקית "דליציה" נכנסנו כי חיפשנו משהו מתוק, אבל העיניים הגדולות עשו את שלהן. זה נגמר ביופי של ארוחה

14תגובות
לזניה ב"דליציה"
ערן לאור

יש מין תרעומת כזו, לא תמיד הגיונית או מוצדקת בעיני, כלפי מסעדות ודוכנים שהאוכל בהם משתייך למטבחים של מדינות או עדות – שהבעלים או השפים שלהם לא בדיוק נולדו ברדיוס הקרוב אליהן. ברור שניסיונות, ויש כאלו, להציג את המקום שלך כ"אותנטי" כשאתה עצמך אינך כזה, הם פאתטיים ולעתים מרגיזים ממש; אבל מבחינתי, אם השורה התחתונה טעימה, ראויה ועשויה נכון – לא באמת אכפת לי. מודה. מצד שני, אי אפשר להכחיש את הקסם שיש בלהיכנס למקום כלשהו – גם בתל אביב, אולי בעיקר בתל אביב – ולפגוש פרצופים, שמות או שפות שלא מ"כאן",...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו