"פסטה בר": מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?

איך אתם מעדיפים את הפסטה שלכם - כברירת מחדל או כמנה מושקעת? גם "פסטה בר", דוכן חדש בשוק לוינסקי, צריך להחליט

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

האם גם אצלכם – בבית או בעבודה, בצהריים או בערב – פסטה היא הפשרה הכמעט אוטומטית? כשאין קואליציה מספיק רחבה להמבורגר, כשלא כולם זורמים על אסייתי, כשאף אחד לא רוצה באמת להוציא הרבה כסף? אני כמעט בטוח שסקר היפותטי יגלה שלרוב דיון מרתוני בנושא סופו להסתיים ב"טוב, פסטה וזהו?". זה לא שחסרות פסטות גרועות בתל אביב, אבל בסך הכל מדובר במניה די בטוחה – כזו שתתקשה לסחוף אתכם בהתלהבות, אך עם זאת בדרך כלל תסגור לכם פינה ומעלה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ