בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פסטה בר": מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?

איך אתם מעדיפים את הפסטה שלכם - כברירת מחדל או כמנה מושקעת? גם "פסטה בר", דוכן חדש בשוק לוינסקי, צריך להחליט

5תגובות
מנות ב"פסטה בר"
ערן לאור

האם גם אצלכם – בבית או בעבודה, בצהריים או בערב – פסטה היא הפשרה הכמעט אוטומטית? כשאין קואליציה מספיק רחבה להמבורגר, כשלא כולם זורמים על אסייתי, כשאף אחד לא רוצה באמת להוציא הרבה כסף? אני כמעט בטוח שסקר היפותטי יגלה שלרוב דיון מרתוני בנושא סופו להסתיים ב"טוב, פסטה וזהו?". זה לא שחסרות פסטות גרועות בתל אביב, אבל בסך הכל מדובר במניה די בטוחה – כזו שתתקשה לסחוף אתכם בהתלהבות, אך עם זאת בדרך כלל תסגור לכם פינה ומעלה. מנגד, להיות ברירת מחדל זה מבאס. ולראיה, בעוד שהמבורגריות נפתחות בתל אביב בקצב...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו