בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נתקלתם בצמד המילים "דלי שניצלים". תצליחו להתאפק?

שניצל כאוכל רחוב הוא פחות עניין של איכות ויותר של כמות. מזללת "שניצלביר" בפלורנטין היא ההוכחה הטובה ביותר לכך

29תגובות
דלי שניצלים ב"שניצלביר"
ערן לאור

שניצל – יש טעימים ממנו, אין טעימים כמוהו. האמת, רוב הסיכויים שאני ממש לא לבד בסיפור הזה; מדובר, די בוודאות, במאכל האהוב בישראל. כן, יותר מהפלאפל הלאומי, מהפיצה הקלאסית או מההמבורגר הפופולרי. ולמרות זאת, נדמה לי שזו מנה די מקופחת יחסית במדור הזה. כי אחרי הכל – והדבר נכתב באופן החיובי ביותר – זה בסך הכל שניצל. יש טובים, יש פחות, יש מיתולוגיים, יש בטעמים, אבל בסך הכל שניצליות הרחוב המקומיות לא מספקות הרבה עניין מעבר לדבר עצמו. שהוא, כאמור, סתם טעים. ולכן הכמות משחקת תפקיד חשוב כאן. שניצל – קצת...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו