נתקלתם בצמד המילים "דלי שניצלים". תצליחו להתאפק?

שניצל כאוכל רחוב הוא פחות עניין של איכות ויותר של כמות. מזללת "שניצלביר" בפלורנטין היא ההוכחה הטובה ביותר לכך

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

שניצל – יש טעימים ממנו, אין טעימים כמוהו. האמת, רוב הסיכויים שאני ממש לא לבד בסיפור הזה; מדובר, די בוודאות, במאכל האהוב בישראל. כן, יותר מהפלאפל הלאומי, מהפיצה הקלאסית או מההמבורגר הפופולרי. ולמרות זאת, נדמה לי שזו מנה די מקופחת יחסית במדור הזה. כי אחרי הכל – והדבר נכתב באופן החיובי ביותר – זה בסך הכל שניצל. יש טובים, יש פחות, יש מיתולוגיים, יש בטעמים, אבל בסך הכל שניצליות הרחוב המקומיות לא מספקות הרבה עניין מעבר לדבר עצמו. שהוא, כאמור, סתם טעים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ