בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אוכל בעמידה: ספיישל נמלי תעופה

מרוב עיסוק במחירים המופרכים של האוכל והשתייה בנמל התעופה בן גוריון, קצת נשכחה העובדה שמדובר בהיצע עלוב ולא ממש טעים. ביקור בנמלי תעופה באיסטנבול ובשטוקהולם, רק חידד את ההבדלים

42תגובות
משולש פיצה בנתב"ג
ערן לאור

אני מחבב נמלי תעופה כמעט כמו שאני אוהב תחנות רכבת. ההמולה העניינית, הכריזה הרב-לשונית, ההמתנה המרוגשת. בעוד שהטיסה עצמה היא לרוב חוויה די מפוקפקת, הדקות הארוכות שלפניה – בין ענייני המנהלות ועד הרגע שבו צועדים בשרוול או נוסעים עד המטוס בפייק אוטובוס - הן די אחלה, בסך הכל. קצת קשה להתאפק ולא לאכול משהו בזמן הזה. אם זו התרגשות, אולי העצבנות וקוצר הרוח; או הרצון לדלג על מה שמוגש (או נמכר) בטיסה, אולי בכלל הכוונה לנסות לישון בה – כך או כך, אדם מוצא את עצמו רעב בנמל התעופה. וגם אם אינו רעב, אוכל...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו