"אנטואנט קרפרי": לא מהפכה ולא צרפתית

דוכן חדש בשוק צפון מציע קרפים וכריכים עם מילויים מושחתים, אך הפוטנציאל עולה על התוצאה

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ערן לאור
ערן לאור

במציאות שבה שולטים ביד רמה אבות המזון של אוכל הרחוב – המבורגרים, פיצות, שניצלים ושות' – קשה עד בלתי אפשרי להבריק עם מנות מקוריות יותר. זה לא מונע את הניסיונות הרבים, כמעט כולם נעים בין גימיק חביב לטווח קצר ובין כישלון מהדהד לטווח קצר אף יותר. רק בודדים, יחידי סגולה ממש, מצליחים להשתחל לרשימה המצומצמת של דוכני אוכל מקוריים (יחסית), שמציעים משהו מוצלח וגם מצליח. באופן טבעי, הם "זוכים" לאחר מכן בגל של נסיינים וחקיינים שמקווים ללכת פחות או יותר בעקבותיהם. זוכרים שתל אביב התמלאה לרגע בעשרות יוגרטריות? את טרנד הגורמה בפיתה, כשיותר מדי אנשים האמינו שאם אייל שני יכול, אז גם הם?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ