בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אנטואנט קרפרי": לא מהפכה ולא צרפתית

דוכן חדש בשוק צפון מציע קרפים וכריכים עם מילויים מושחתים, אך הפוטנציאל עולה על התוצאה

12תגובות
"אנטואנט קרפרי"
אושרת כרמלי

במציאות שבה שולטים ביד רמה אבות המזון של אוכל הרחוב – המבורגרים, פיצות, שניצלים ושות' – קשה עד בלתי אפשרי להבריק עם מנות מקוריות יותר. זה לא מונע את הניסיונות הרבים, כמעט כולם נעים בין גימיק חביב לטווח קצר ובין כישלון מהדהד לטווח קצר אף יותר. רק בודדים, יחידי סגולה ממש, מצליחים להשתחל לרשימה המצומצמת של דוכני אוכל מקוריים (יחסית), שמציעים משהו מוצלח וגם מצליח. באופן טבעי, הם "זוכים" לאחר מכן בגל של נסיינים וחקיינים שמקווים ללכת פחות או יותר בעקבותיהם. זוכרים שתל אביב התמלאה לרגע בעשרות...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו