בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"מתוקות" נגד "סבתא": מי מגיש את כריך המאנץ' האולטימטיבי?

הבייגל-טוסט הוא זיכרון ישן, הטוסט-נקניק דעך (וטוב שכך), ואת מקומם תופסות גרסאות משודרגות שלהם. מדור "אוכל בעמידה" העמיד למבחן שניים מהדוכנים המובילים בז'אנר

27תגובות
"מתוקות" נגד "סבתא"
ערן לאור

בראשית ימי המאנץ', כלומר לילות, היה הטוסט, כלומר הבייגל-טוסט. מאפיות שממילא עבדו עמוק אל תוך השעות הקטנות בשביל להכין את מאפי ולחמי הבוקר, ניצלו היטב אותן ואת זרימת הבליינים, והעמידו טוסטרים אימתניים שלחצו בייגלים שבתוכם גבינות-זיתים-פטריות-וגם ממרח אדום חשוד שזכה לשם הגנרי "רוטב פיצה". אחר כך הגיעו שנות האלפיים, שלא הביאו עמן את הבאג שהפחיד את כולנו, אבל פיצו על זה עם משהו נורא לא פחות: הטוסט-נקניק. כמו שומשום על בייגל החלו לקום ברחבי הארץ עוד ועוד דוכנים שכרכו יחד לחם עם פסטרמות ונקניקים...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו