בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עשו זאת בעצמכם (יותר גרוע זה לא יהיה)

הזללן התל אביבי אולי נחשב בזבזן ופראייר, אבל מקומות כמו "מיגל" מזכירים לו שלפעמים עדיף פשוט לבשל בבית

14תגובות

כלל לא כתוב אבל מוסכם לגמרי גורס שאין סיבה לאכול בחוץ ולשלם על מה שאפשר להכין בבית. כמובן שיש סייגים, כמו עצלות מזדמנת או קרייב שתוקף אותך, והם לגיטימיים לחלוטין, אבל העיקרון עצמו מוצדק. וזה לא עניין של איכות או מחיר בהכרח. אתם לא תעמדו במטבח בשביל לטגן לעצמכם כדורי פלאפל, ולכן מדובר במנת רחוב אולטימטיבית; כמעט כל אחד יכול לבשל לעצמו פסטה יבשה בבית ולחבר לה רוטב ותוספות, אז בחוץ היא תצטרך להתאמץ קצת יותר, למשל להיות טרייה; טוסט או סלט יצטרכו להיות מיוחדים או משכנעים במיוחד; וכן הלאה. ובגלל...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו