עשו זאת בעצמכם (יותר גרוע זה לא יהיה)

הזללן התל אביבי אולי נחשב בזבזן ופראייר, אבל מקומות כמו "מיגל" מזכירים לו שלפעמים עדיף פשוט לבשל בבית

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים14
ערן לאור
ערן לאור

כלל לא כתוב אבל מוסכם לגמרי גורס שאין סיבה לאכול בחוץ ולשלם על מה שאפשר להכין בבית. כמובן שיש סייגים, כמו עצלות מזדמנת או קרייב שתוקף אותך, והם לגיטימיים לחלוטין, אבל העיקרון עצמו מוצדק. וזה לא עניין של איכות או מחיר בהכרח. אתם לא תעמדו במטבח בשביל לטגן לעצמכם כדורי פלאפל, ולכן מדובר במנת רחוב אולטימטיבית; כמעט כל אחד יכול לבשל לעצמו פסטה יבשה בבית ולחבר לה רוטב ותוספות, אז בחוץ היא תצטרך להתאמץ קצת יותר, למשל להיות טרייה; טוסט או סלט יצטרכו להיות מיוחדים או משכנעים במיוחד; וכן הלאה.

תגובות