בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"רוּבֶּן": הקאמבק של אלוף הכריכים במשקל כבד

אחרי שנעלם לפני כשנתיים, הסנדוויץ' הקלאסי חוזר לסיבוב אחרון ומוכיח שעדיין יש לו את זה

34תגובות
כריך ב"רובן"
ערן לאור

בדיחה משומשת – אבל כזו שאינה רחוקה מהמציאות – גורסת שכל מסעדה תל אביבית חדשה מציבה בחזיתה שני שלטים: "פתחנו!" ו"להשכרה". מקסימום, אם הצליח העניין, מורידים את השני עד שצריך באמת להשתמש בו. העיר מלאה בחללי רפאים, ברובם פעלו מסעדות ובעיקר מזללות קטנות עד ובינוניות שלא הצליחו להשאיר חותם, או לפחות טעם של עוד. המקרה של "רובן" לא היה כזה. במשך שנים ארוכות ומוצלחות פעל דוכן הכריכים בצומת שמחבר את קרליבך-יהודה הלוי-לסקוב-מרמורק-אבן גבירול, ואף שלח זרועות לצפון העיר (ירמיהו) ולרמת החייל, שם הוקמו...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו