"טאפאצ'ולה": מה חשבנו על המזללה המקסיקנית החדשה בתל אביב?

(שעדיף לה לא להגיש דווקא המבורגר בתוך הבוריטו, למשל)

ערן לאור
ערן לאור
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים4
ערן לאור
ערן לאור

חברים לעבודה הם ברומטר לא רע בענייני אוכל, והזמנות הטייק-אוויי בצהריים – על אחת כמה וכמה. ועדיין, בחודשים האחרונים אני מוצא את עצמי מופתע בכל פעם מחדש כאשר ברוב קולות נופלת ההכרעה על הפייבוריטית הכמעט קבועה – "טאקריה". על פניו, אין כל כך על מה להתפלא (ארחיב מעט את המנדט שניתן לי פה בענייני אוכל רחוב ואזלוג מעט לעולם המשלוחים), נוכח השילוב הסופר-מוצלח שבין מחיר, חומרי גלם, טעמים וגם אקס-פקטור חמקמק ושמו "סיפוק", שביכולתו לשדרג כל יום עבודה טריוויאלי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ