בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"זלביה": הקראש החדש והמטוגן שלכם

דוכן חדש בשוק הכרמל מציע סופגניות תימניות מסורתיות במילויים מפתיעים. רק תיזהרו שלא להתאהב יותר מדי, כי תיכף הוא לא פה

24תגובות
זלביה שייטל
ערן לאור

היינו בין הביס הראשון לשני – שהתחרו ביניהם מי טוב יותר – כשהתחלנו לתהות מתי הפכו דוכני האוכל התל אביביים לבני דמותם של רווקי העיר: משחקים אותה קשים להשגה, מעוניינים ביחסים לטווח קצר ומפחדים ממחויבות. כי פעם, תיזכרו, דוכן היה דוכן; עם שעות וימים קבועים, עם מספר טלפון, עם אורך חיים סביר עד מכובד. ידעת מתי לבוא, ולאן, ושתמיד אפשר לחזור אם רוצים. ועכשיו? מערב פרוע. אחד פותח רק בערבים ובלילות, ההוא נמצא ב"הרצה" שאינה נגמרת, אחר הוא לזמן מוגבל ("פופ אפ" הוא קורא לזה). ואתם? עד שמצאתם, נדלקתם, רציתם...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו