ערן לאור
ערן לאור
ערן לאור
ערן לאור

מי שרוצה להבין בדיוק מה עובר בשנים האחרונות על האוכל התל אביבי, שייקח את הפינה של מזא"ה-רוטשילד כמקרה מבחן. עד השנה שעברה פעלה שם מסעדת "שולחן" של עומר מילר, כמעט חמש שנים, עד שנסגרה. מילר לא פתח אחרת – קלאסית, סטנדרטית, סכין ומזלג – אלא השיק דוכן המבורגרים פופולרי (ואז עוד אחד. ועוד אחד בדרך) ומזללת חוף קלילה. והחלל ההוא? נותר ריק, כל מיני פרויקטים נקשרו בשמו, עד שבמהלך בזק – כמה שבועות של שיפוצים, יומיים של הרצה – הוא נפתח מחדש. ועל ידי מי? בינו גבסו, הלוא הוא ד"ר שקשוקה היפואי. ומה מוגשים בו? שקשוקה, ברור, ושווארמה, כמובן, וגם שאר להיטי הז'אנר. ואיך אוכלים אותם? בפיתה, בידיים, בחטף, מזמינים-משלמים-אוכלים-הולכים. והנה, מהפכת אוכל הרחוב רשמה עוד כיבוש קטן בדרך לניצחון הגדול.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ