בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השווארמה הכי טובה בעיר היא אפילו לא המנה הכי מלהיבה ב"בינו"

בינו גבסו ("ד"ר שקשוקה") פתח מזללת רחוב חדשה באמצע שדרות רוטשילד. נשמע לכם משונה? ברוכים הבאים למהפכת האוכל של תל אביב. וכמה שהיא טעימה

72תגובות
מעורב "שאול המלך" ב"בינו"
ערן לאור

מי שרוצה להבין בדיוק מה עובר בשנים האחרונות על האוכל התל אביבי, שייקח את הפינה של מזא"ה-רוטשילד כמקרה מבחן. עד השנה שעברה פעלה שם מסעדת "שולחן" של עומר מילר, כמעט חמש שנים, עד שנסגרה. מילר לא פתח אחרת – קלאסית, סטנדרטית, סכין ומזלג – אלא השיק דוכן המבורגרים פופולרי (ואז עוד אחד. ועוד אחד בדרך) ומזללת חוף קלילה. והחלל ההוא? נותר ריק, כל מיני פרויקטים נקשרו בשמו, עד שבמהלך בזק – כמה שבועות של שיפוצים, יומיים של הרצה – הוא נפתח מחדש. ועל ידי מי? בינו גבסו, הלוא הוא ד"ר שקשוקה היפואי. ומה מוגשים...

אוהבים את ״אוכל בעמידה״? רוצים לקבל כל טור של ערן לאור ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו