שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

"הצ'ורוסיה": מי שמצליח לאכול את זה, מי יודע למה הוא מסוגל

טרנד "קינוחי האינסטגרם" מסרב לגווע, ומדור "אוכל בעמידה" ניסה להתמודד עם מנת צ'ורוס וגלידה. זה נגמר עם תהיות לא קלות

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ערן לאור

הקיץ עוד עמנו, למרבה הצער, אבל אפשר להתחיל לסכם אותו: ההסלמה שממנה חששנו, אכן קרתה. מה שהחל בטפטופים בשנה שעברה, פה ושם, הפך להרעשה כבדה. ומתוקה. אלוהים, כמה מתוקה. גלידה שחורה. גלידה בתוך מאפים. גלידה בתוך וופל בלגי דמוי ביצים. מילקשייקים מופרעים. הבנתם את הכיוון, ואם לא אז אתם מוזמנים לסור לפיד האינסטגרם שלכם, לא ייקח הרבה זמן עד שתצוץ בו תמונה של קינוח צבעוני, מושקע, מופרך, שמתיימר להשאיר אתכם כמה שיותר המומים. דוקטרינת ההלם, גרסת הסוכר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ