בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"הצ'ורוסיה": מי שמצליח לאכול את זה, מי יודע למה הוא מסוגל

טרנד "קינוחי האינסטגרם" מסרב לגווע, ומדור "אוכל בעמידה" ניסה להתמודד עם מנת צ'ורוס וגלידה. זה נגמר עם תהיות לא קלות

23תגובות
גלידה וצ'ורוס ב"הצ'ורוסיה"
ערן לאור

הקיץ עוד עמנו, למרבה הצער, אבל אפשר להתחיל לסכם אותו: ההסלמה שממנה חששנו, אכן קרתה. מה שהחל בטפטופים בשנה שעברה, פה ושם, הפך להרעשה כבדה. ומתוקה. אלוהים, כמה מתוקה. גלידה שחורה. גלידה בתוך מאפים. גלידה בתוך וופל בלגי דמוי ביצים. מילקשייקים מופרעים. הבנתם את הכיוון, ואם לא אז אתם מוזמנים לסור לפיד האינסטגרם שלכם, לא ייקח הרבה זמן עד שתצוץ בו תמונה של קינוח צבעוני, מושקע, מופרך, שמתיימר להשאיר אתכם כמה שיותר המומים. דוקטרינת ההלם, גרסת הסוכר. מודה, אני שייך לאסכולת חובבי הטעם המלוח. לא צריך לסגור...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו